MARVIN'S SNACKCORNER

MARVIN'S SNACKCORNER Lekker en voordelig!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


5 sterren uit 678 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Marvin's Snackcorner. Meer weten? Ontdek meer

28 mei 2022 om 21:22 top!
25 mei 2022 om 20:19 Goed eten, vriendelijke bezorging
25 mei 2022 om 17:57 Kanker lekker
15 mei 2022 om 20:27 Lekker eten en vriendelijke bezorging.
14 mei 2022 om 12:32 SUPER LEKKER! Bezorging was snel. Ik ben super tevreden. Ik zal zeker weer bestellen
12 mei 2022 om 14:13 Was lekker zeker een aanrader !
18 apr 2022 om 20:44 Altijd tevreden, goed eten en vriendelijke bezorging. Ook als je iets wilt checken aan de telefoon zijn ze super aardig. Riante porties en echt goede kwaliteit.
17 apr 2022 om 20:13 Goed eten en de nieuwe stijl kip bevalt erg goed. Ze waren iets vergeten en dit werd supersnel nabezorgd. Elke keer weer goed deze tent
16 apr 2022 om 13:56 Heerlijk eten, snel bezorgd!
4 apr 2022 om 10:38 Teleurstellend, wij bestellen altijd chicken saté skrewer menu met spicy wedges en onion rings maar dat kon gisteren niet dus hebben we chicken sate menu gekozen, de kip was te droog en saté saus te dik. Eten was ook minder warm.
3 apr 2022 om 14:53 Was very good ,thank you
30 mrt 2022 om 19:57 Lekkere burgers! Vriendelijke bezorger en snel bezorgd