MARVIN'S SNACKCORNER

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 771 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Marvin's Snackcorner. Meer weten? Ontdek meer

26 mei 2024 om 18:13 Super lekker,snel bezorgd ,vriendelijke dame die bezorgd
14 mrt 2024 om 19:44 Het eten was heeeerlijk!!
9 mrt 2024 om 21:52 Aardige bezorger. Bood direct zijn excuses aan omdat hij een kwartier te laat was met onze bestelling. Kan gebeuren.Hamburgers en spicy wedges waren erg lekker. Spareribs Korean BBQ helaas niet bijzonder. Weinig smaak en veel vet aan vlees.
8 mrt 2024 om 22:03 Heerlijk vlees, mals, goed op smaak, goede portie, nog lekker warm. Geen enkel kritiek puntje.
3 feb 2024 om 19:39 super snel en vriendelijk bezorgd! jammer dat in het thuisbezorgd menu er niet bij vermeld was dat deze burger (saus) redelijk spicy is Ik had expres de spicy toevoegingen niet besteld. Ik zou dit netter maken, bv vermelden dat iets spicy is
15 jan 2024 om 14:38 Hele aardige bezorger! En de broodjes, zo een burger heb je nog nooit gehad. De burgers met kip raad ik zeker aan!
4 jan 2024 om 20:38 Great burguers, very tasty. I tried a lot places in Almere and this is the best by far
9 dec 2023 om 20:05 Jedzienie bylo dobre ale niestety byl wlos w hamburgerze. Po telefonie do restauracji nawet nie przeproszono.
26 nov 2023 om 9:30 Heerlijk
8 nov 2023 om 20:08 Eten en bezorging ruim voldoende. Kipgehakt vond ik zelf niet heel lekker. Ben meer fan van filets als burger. Verder de bolletjes echt heel lekker en de beef burger ook goed bevonden.
12 okt 2023 om 14:12 Saté heb ik niet gegeten saté saus was aangebrand met een laag olie het vlees. De patatjes waren totaal niet pittig. Was de 1e en laatste x dat ik hier zal bestellen
11 okt 2023 om 23:57 Wat een oplichters niks bbq gewoon van de grill met een karige marinade erover heen. Heel slecht jammer.